Dirk Kuyt: ''De trein gaat steeds beter lopen''

Dirk Kuyt: ''De trein gaat steeds beter lopen''

Dirk Kuyt heeft nu ook zijn eerste velddoelpunt in de Eredivisie te pakken. Rick Karsdorp stond aan de basis van die treffer. De rechtsback gaf een prima lage voorzet die uiteindelijk - na een overstapje van spits Michiel Kramer - voor de voeten van Kuyt belandde: 1-0.

''Die trein gaat steeds beter lopen'', vertelt de aanvoerder tegenover Fox Sports. ''We raken beter op elkaar ingespeeld. Karsdorp heeft ongelooflijk veel talent en ontwikkelt zich per minuut. De wisselwerking gaat uitstekend. Hij heeft veel snelheid en power om op te komen en hij kiest daarnaast vaak het juiste moment'', luiden de lovende woorden.

Eljero Elia tekende voor de tweede treffer van de middag. ''De linkerkant gaat ook lopen. Kongolo doet het zeer verdienstelijk als linksback en Elia speelt ook steeds beter.'', vindt Kuyt. ''Dit Feyenoord toont karakter. We mogen heel tevreden zijn over deze week. Het team gunt elkaar de doelpunten.''

Lees meer over
Dirk Kuyt Rick Karsdorp Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties