Complimenten voor Karsdorp: ''Hij heeft een enorme power''

Complimenten voor Karsdorp: ''Hij heeft een enorme power''

Rick Karsdorp werd deze week opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Volgens technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel meer dan terecht, al had hij nog een Feyenoorder in de selectie gehad.

"Het is ongelooflijk hoe hij zich de laatste jaren heeft ontwikkeld", zegt Van Geel op FOX Sports over Karsdorp. "Hij heeft een enorme power, een enorme snelheid en wordt technisch steeds beter. Hij heeft heel veel om heel ver te komen in het Europese topvoetbal, denk ik zelfs."

De voorlopige selectie voor Oranje vindt Van Geel logisch. "Ook al gaat het soms heel snel in Nederland en worden jonge spelers heel snel op het paard gezet, om er vervolgens weer afgetrokken te worden. Maar Rick is nuchter. Net als Sven van Beek, die ik er eigenlijk ook wel bij had verwacht."

"Sven is namelijk ook zo'n type met een enorme drive, die altijd geconcentreerd is en heel veel kwaliteiten heeft. Het is jammer dat Sven niet bij Oranje zit, maar die komt er wel weer een keertje bij. Dat kan niet anders", aldus Van Geel.

Lees meer over
Sven van Beek Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties