Verhoek eerlijk: ''Het is een prachtig contract''

Verhoek eerlijk: ''Het is een prachtig contract''

Het is geen alledaagse transfer, die van Wesley Verhoek. De 28-jarige aanvaller kon zijn geluk in Engeland niet vinden en kiest nu voor een andere uithoek. "Het bleek een enorm serieus verhaal met grote ambities. En ja, ik ga er niet omheen draaien, het is een prachtig contract", vertelt Verhoek tegen Goal.

Eigenaren van de club zijn de steenrijke Bollywood-acteur Hrithik Roshan en Fiorentina, de Italiaanse Serie A-club. Vrijdag werd Verhoek benaderd door de directie van Fiorentina en de voorzitter van FC Pune City. Volgens Verhoek neemt hij deze stap ‘bewust’. "Ook voor mijn eigen ontwikkeling is het goed dat ik de ervaring van het buitenland kan gaan opdoen. Ik had ook in Nederland kunnen blijven."

Hoewel de 28-jarige aanvaller nog niet erg bekend is met India heeft hij zich de afgelopen tijd flink verdiept in zijn nieuwe club. "Ze hebben echt een goed elftal", weet hij. "Ik zal aan de bak moeten en kijk er enorm naar uit om in dat elftal te kunnen gaan voetballen. De club wil dolgraag kampioen worden en doet daar alles aan. Ik heb echt zin om lekker te gaan voetballen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties