Oud-Feyenoorder over kansen Oranje: ''Fifty-fifty''

Oud-Feyenoorder over kansen Oranje: ''Fifty-fifty''

Oud-Feyenoorder Ben Wijnstekers is niet extreem positief over de kansen van het Nederlands elftal tegen IJsland en Turkije. Wijnstekers, die zich in 1980 plaatste voor het EK met Nederland, denkt dat Oranje het lastig gaat krijgen in de aankomende wedstrijden.

"Ik ben gematigd positief over onze kansen, hou het op fifty-fifty. Van IJsland win je niet zomaar en in Turkije kan het spoken", aldus Wijnstekers in het Algemeen Dagblad. "Het is nu erop of eronder. Er hoeft nog maar iets negatiefs te gebeuren en je redt het niet."

De ex-captain van Feyenoord weet ook nog niet hoe de nieuwe bondscoach Danny Blind de zaak zou kunnen redden: "Of hij degene is die voor de ommekeer kan zorgen, weet ik niet. Het zal toch vooral van de spelers zelf moeten komen. Zij moeten beseffen hoe het Nederlands elftal ervoor staat."

Danny Blind verwelkomde vandaag een volledige selectie op het trainingsveld in Katwijk. Het betekent dat de bondscoach op weg naar het duel met IJsland van morgen geen blessurezorgen kent. Het EK-kwalificatieduel met IJsland wordt morgen afgewerkt in Amsterdam en begint om 20.45 uur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties