Michiel Kramer: ''We zijn weer terug op aarde''

Michiel Kramer: ''We zijn weer terug op aarde''

Michiel Kramer had de nederlaag tegen PSV maandagavond al weer redelijk achter zich gelaten. ‘’Je gevoel is toch anders als je acht minuten speelt in plaats van de volle negentig minuten’’, vertelde de spits in de online voetbaltalkshow FC Afkicken.

De zomerse aanwinst las op deadline day de kritiek op Dirk Kuyt. ‘’Maar je ziet dat hij op een hoog niveau gespeeld heeft. Als hij iets zegt, luister je automatisch. Hij had gisteren een momentje bij de 2-1, maar dat kan bij iedereen gebeuren, óók bij Kuyt. Hij hoort ook eigenlijk niet in die positie te komen.’’

Feyenoord is weer met beide beentjes op de grond, concludeerde Kramer verder. ‘’Als je de eerste drie wedstrijden wint, denken de supporters direct aan de Coolsingel. Ze wachten al zo lang, dus het is misschien ook wel logisch. Maar we zijn terug op aarde.’’

De Rotterdammer herhaalde daarnaast dat hij voorlopig nog kan leven met een plek op de bank. ‘’Moet de trainer iemand op basis van een half uurtje tegen Cambuur in de basis zetten? Dan maakt hij zich totaal ongeloofwaardig’’, oordeelt Kramer.

Lees meer over
Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties