Van Gobbel noemt Feyenoord-selectie kampioenswaardig

Van Gobbel noemt Feyenoord-selectie kampioenswaardig

Gaston Taument denkt dat Feyenoord zondag met de volle buit uit Eindhoven terugkeert. ''Een 0-2'', voorspelt de jeugdtrainer van de Rotterdammers op Fox Sports. Met die uitslag wordt het gat tussen PSV en Feyenoord liefst zeven punten.

''De druk ligt toch een beetje bij PSV'', vertelt Taument. ''De competitie zal zondag niet beslist worden, maar als Feyenoord een tikkie kan uitdelen dan komt dat wel aan in Eindhoven. In de vorige seizoenen misten we de ervaring op de beslissende momenten. Nu is die balans er wel.''

Ulrich van Gobbel, die al voorzichtig denkt aan een kampioenschap, hoopt op een overwinning, maar vindt een gelijkspel ook niet verkeerd. ''Qua selectie is er potentie. Iedereen gelooft erin, dat is het mooie. Als Feyenoord zijnde moet je altijd denken aan de eerste plaats en nu hebben we de selectie ervoor. Ik heb het gelukkig al twee keer mee mogen maken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties