Kuyt: ''Verwachtingen zijn hoog, maar dat is niet erg''

Kuyt: ''Verwachtingen zijn hoog, maar dat is niet erg''

Met negen punten uit de eerste drie wedstrijden kent Feyenoord een droomstart van het seizoen. En daarmee neemt ook de hoop toe, hoop op de eerste titel sinds 1999. Zondag wacht Feyenoord de tot nu zwaarste test met de uitwedstrijd tegen PSV. Bij winst komen de Rotterdammers op zeven punten van de regerend kampioen.

''Het woord hoop wordt vaak gebruikt en dat is helemaal niet erg", aldus de 35-jarige aanvoerder Dirk Kuyt tegenover de NOS. "Als team, met de spelers en de staf, moeten we rustig blijven en van week tot week werken. Tot nu toe hebben we dat heel goed gedaan."

"Niet in paniek"

"We verloren de laatste twee wedstrijden van de voorbereiding en raakten niet in paniek, hebben rustig doorgewerkt", aldus Kuyt. "Nu is het andersom. We hebben drie keer gewonnen en daarmee worden de verwachtingen hoog."

En hoe nu verder? "We moeten blijven werken aan de dingen die we moeten verbeteren en vasthouden aan de dingen die goed gaan", zegt Kuijt.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties