Vertrokken Sleegers: ''Dan is dat wel even zuur''

Vertrokken Sleegers: ''Dan is dat wel even zuur''

Joey Sleegers was vorig seizoen één van de grote smaakmakers van de Jupiler League en mag het nu gaan proberen bij NEC Nijmegen. Hij tekende onlangs voor drie seizoenen en kwam over van Feyenoord, waar hij op het tweede plan zou belanden.

"Op een gegeven moment hoop je op een kans om bij Feyenoord minuten te gaan maken. Als je dan merkt dat veel nieuwe spelers gehaald worden en jij eigenlijk niet aan bod gaat komen, dan is dat wel even zuur", slikt Sleegers tijdens zijn verhaal voor de clubsite van NEC.

"Voor mij was het 't belangrijkst om op Eredivisie-niveau te gaan spelen. Als dat bij Feyenoord was geweest dan was dat mooi meegenomen, maar nu ik me bij NEC kan gaan laten zien in de Eredivisie, dan zie ik dat ook echt als een goede stap", vervolgt de aanvallend ingestelde speler.

De keuze voor NEC kwam niet uit de lucht vallen. "Dat zat 'm onder meer in de staf die hier rondloopt. Jefta Bresser kende ik al van mijn tijd bij FC Eindhoven en over Ernest Faber had ik al veel goeds gehoord. Daarom sprak de club me meteen al aan, vandaar dat de keuze voor mij op NEC is gevallen."

Het debuut van Sleegers laat niet lang op zich wachten: vrijdagavond speelt hij tegen Willem II. Hij hoorde het donderdag. "Dat was wel even lekker, ja. Natuurlijk had ik het gehoopt, maar eerlijk gezegd had ik het zo snel nog niet verwacht. Het wordt mijn debuut in de Eredivisie, ik kan echt niet wachten tot die wedstrijd begint."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties