''Elvis vertrekt honderd procent zeker bij Feyenoord''

''Elvis vertrekt honderd procent zeker bij Feyenoord''

Elvis Manu is mogelijk zaterdag al weg bij Feyenoord. Zijn zaakwaarnemer Carlos Barros denkt dat er een zeer snel akkoord aan zit te komen, mede doordat een groot aantal clubs belangstelling heeft.

In tegenstelling tot Tonny Vilhena, die vanwege de ziekte van zijn moeder niet naar Sampdoria verkast, gaat Manu wel voor een transfer. Volgens het Algemeen Dagblad wil Feyenoord ongeveer 1,5 miljoen euro hebben voor de aanvaller. Manu heeft de interesse gewekt van tal van clubs uit het buitenland, waaronder van clubs uit Engeland, Portugal en Duitsland.

"Ik denk dat we morgen rond zijn met een club", zei Barros, de belangenbehartiger van Manu, in een gesprek met de krant. "Elvis vertrekt honderd procent zeker bij Feyenoord." Dat is goed nieuws voor Excelsior, de club die Manu tijdelijk onder z'n hoede nam, zoals ook het geval was bij Jordy Clasie. Excelsior krijgt vijf procent van de transfersom.

Lees ook: Zaakwaarnemer bevestigt: ''Negen clubs willen Manu''

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties