Woudenberg neemt niveau Feyenoord-trainingen mee

Woudenberg neemt niveau Feyenoord-trainingen mee

In een week vol transfers, huurde N.E.C. ook de jonge Lucas Woudenberg voor één seizoen van Feyenoord. De linksbenige verdediger hoopt zich in Nijmegen in het eerste elftal te spelen en zo minuten te maken voor zijn ontwikkeling.

"Ik ben hier vooral gekomen om ervaring op te doen, me te ontwikkelen in mijn carrière en zoveel mogelijk minuten te maken voor N.E.C.", aldus Woudenberg op de clubwebsite van zijn tijdelijke werkgever. "Bij Feyenoord ging ik dit seizoen nog niet echt een kans krijgen en N.E.C. volgde me al een paar jaar, dus toen ze recent echt concreet werden, was de keuze om naar Nijmegen te komen snel gemaakt."

Bij Feyenoord maakte hij vorig seizoen zijn debuut in de Eredivisie en speelde hij zelfs al even mee in de Europa League tegen het Belgische Luik. "Feyenoord is één van de topclubs in Nederland, dus daar wordt altijd op het hoogste niveau getraind en gespeeld. Het tempo op de trainingen ligt nog hoger dan hier, dus iedere seconde op het veld leer je daar weer wat van. Het is een voordeel in mijn ontwikkeling dat ik dat niveau al heb meegemaakt. Nu moet ik dat hier gaan gebruiken om een volgende stap te kunnen zetten en er met N.E.C. een mooi seizoen van te maken.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties