Van Bronckhorst zet Vilhena absoluut niet op zijspoor

Van Bronckhorst zet Vilhena absoluut niet op zijspoor

Tonny Vilhena bepaalt in de komende dagen of hij in gaat op interesse van Sampdoria. Zijn ultieme droom om met Feyenoord de landstitel te veroveren, waar hij heilig in gelooft, en de levensbedreigende ziekte van zijn moeder, die binnenkort een zware kuur ondergaat, kunnen hem in Nederland houden.

De middenvelder was echter ook onder de indruk van de woorden van Sampdoria-voorzitter Massimo Ferrero. De miljonair vertelde Vilhena dat hij de opvolger moet worden van Roberto Soriano, dat Italiaanse scouts hem al jaren intensief volgen en dat hij een lang vier- of vijfarig contract kan tekenen. Hij mag het zelf invullen.

Feyenoord heeft in de persoon van technisch directeur Martin van Geel benadrukt geen druk te willen uitoefenen op de jeugdinternational, weet het Algemeen Dagblad. Vilhena zal niet op een zijspoor raken als hij in De Kuip blijft, zo heeft ook trainer Giovanni van Bronckhorst hem verteld. Een Leerdam-scenario is dus uitgesloten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties