Van Geel: "Op dit moment is er geen interesse"

Van Geel: "Op dit moment is er geen interesse"

De geruchten over een mogelijk vertrek van Tonny Vilhena uit De Kuip worden steeds hardnekkiger. De middenvelder staat in de belangstelling van Espanyol en Fiorentina. Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio van Sky heeft laatstgenoemde club een bod van vier miljoen euro gedaan op de middenvelder.

De Italiaanse journalist berichtte gisteren over de belangstelling van Fiorentina in Tonny Vilhena. Fiorentina-trainer Paulo Sousa, die deze zomer overkwam van FC Basel, is al jaren enthousiast over de talenten van Feyenoord. Het contract van de pas 20-jarige Vilhena loopt tot de zomer van 2016.

UPDATE 9:30 | Richting het einde van de transferperiode lijken clubs toch concreet te worden voor Tonny Vilhena. De middenvelder werd deze week al gelinkt aan Espanyol en Fiorentina, dat zelfs al een bod van vier miljoen euro zou hebben uitgebracht, maar volgens VI-journalist Martijn Krabbendam is Sampdoria in ieder geval serieuzer geïnteresseerd dan Fiorentina.

UPDATE 10:41 | Feyenoord ontkent bij monde van technisch directeur Martin van Geel dat er concrete interesse is voor Vilhena. "Op dit moment is er geen interesse en er is geen bod uitgebracht", aldus Van Geel tegen RTV Rijnmond.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties