Vejinovic geniet van geweldige sfeer: ''Dat is waanzinnig''

Vejinovic geniet van geweldige sfeer: ''Dat is waanzinnig''

Aanwinst Marko Vejinovic speelde een sterke eerste competitiewedstrijd in De Kuip. Voorlopig lijkt hij de rol van de vertrokken Jordy Clasie moeiteloos te kunnen invullen. Bovendien beschikt Vejinovic over een uitstekende vrije trap, een extra wapen voor Feyenoord.

Makkelijk ging het niet tegen FC Utrecht. Zeker toen Feyenoord met tien man kwam te staan. ''Ik bleef vertrouwen houden in ons team. Ik zal altijd voor voetballende oplossingen kiezen. Ik kon de bal wel naar voren knallen, maar dan zou die net zo hard terugkomen'', zegt hij in De Telegraaf.

''Als je even de rust kan bewaren, kan de ploeg onder de druk vandaan voetballen. Bovendien wist ik dat FC Utrecht dat moordende tempo niet zou volhouden, zelfs niet met een man meer. En in de counter, wist ik zeker, zouden wij gaan toeslaan.''

Vejinovic genoot daarnaast met volle teugen van een volle Kuip. Hij speelde tegen Southampton en Olympiakos al in het stadion. ''Maar nu was het echt. Dit was een totaal andere sfeer. De fans en de spelers voelden dat dit om de punten ging. De sfeer werd opeens geweldig hier. Man, ik kon opeens mijn eigen medespelers niet meer verstaan! Dat is waanzinnig, hoor. Het gaf de hele ploeg een boost.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties