Boze Kazim wil hartig woordje spreken met Te Vrede

Boze Kazim wil hartig woordje spreken met Te Vrede

Colin Kazim-Richards was uiteraard blij met de 3-2 overwinning, maar de aanvaller zou zichzelf niet zijn als hij weer met iets spraakmakends kwam in het interview achteraf. En dat kwam hij ook. Kazim-Richards is niet blij met de uitlatingen van Mitchell te Vrede, alhoewel hij zijn naam tegenover Fox Sports niet direct noemde.

'''Ik was boos, omdat ik deze week iets had gelezen over een oud-speler die wat over mij heeft gezegd. Ik noem geen namen, maar als ik hem zie dan spreek ik hem daarop aan. Zo ben ik. Maar als je hier weggaat en dan zo praat over een oud-ploeggenoot, dat kan niet'', doelde hij hoogstwaarschijnlijk op Te Vrede, die deze week niet kon geloven dat hij bij Feyenoord al snel werd gepasseerd door Kazim.

Kazim is wel blij met Dirk Kuyt en Tonny Vilhena. ''Kuyt is heel ervaren, hij doet alles voor het team. Daar kan ik alleen maar van profiteren.'' Over Vilhena: ''Iedereen weet dat Tonny altijd doorgaat, wat er ook achter de schermen gebeurt. Hij is een speler van Feyenoord en wil spelen, dat kan je alleen maar respecteren. Als hij speelt laat hij zijn privézaken thuis. Hij maakt vandaag de 2-1, die heel belangrijk was voor ons op dat moment.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties