Gio: ''Opgelucht dat het resultaat nu wel goed is''

Gio: ''Opgelucht dat het resultaat nu wel goed is''

Giovanni van Bronckhorst kende een uiterst moeizame voorbereiding met Feyenoord en de Rotterdammers kregen in De Kuip direct een lastige tegenstander op bezoek. FC Utrecht, dat met een 5-3-2 systeem aantrad, maakte het de Stadionclub moeilijk.

''Qua baltempo, wisselen van de kant en communicatie kon het in de eerste helft beter'', was de korte reactie van de trainer tegenover Fox Sports over de eerste helft. Daarin kwam Feyenoord door een rake kopbal van Colin Kazim-Richards op voorsprong: 1-0.

Het ging echter met name over de tweede helft. Rick Karsdorp pakte een rode kaart en FC Utrecht kwam terug tot 1-1. Feyenoord werd ver achteruit gedrukt, maar noteerde toch een 3-2 overwinning. ''We wilden 4-4-1 spelen, maar de linies gingen steeds meer naar achter. We konden de bal niet meer vasthouden. Ik ben opgelucht dat het resultaat nu wél goed is, zeker onder deze omstandigheden.’’

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties