Van Geel actief: ''Gaat nog veel gebeuren deze week''

Van Geel actief: ''Gaat nog veel gebeuren deze week''

Feyenoord-supporters kunnen deze week nog veel actie verwachten op de transfermarkt. Dat kondigt Martijn Krabbendam, verslaggever van Voetbal International, aan op zijn Twitter-pagina. ''Er gaat veel gebeuren deze week, let maar op'', antwoordt de journalist tegenover ongeduldige fans.

''Paar aankopen en een paar weg'', meent Krabbendam. Bekend is in ieder geval dat Feyenoord bezig is met Eljero Elia, Eric Botteghin en Michiel Kramer. Technisch directeur Martin van Geel, die gisteren Jean-Paul Boëtius verkocht aan FC Basel, wil daarnaast in ieder geval Mitchell Te Vrede verkopen.

De Rotterdammers lijken ook aan te sturen op een vertrek van Tonny Vilhena. De middenvelder beschikt nog over een contract dat elf maanden doorloopt en deze zomer kan Feyenoord dus alleen nog geld zien voor het jeugdproduct. Vilhena gaf eerder wel aan niet te willen vertrekken, mede omdat zijn moeder ernstig ziek is.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties