Kuyt eist negentig minuten concentratie bij Feyenoord

Kuyt eist negentig minuten concentratie bij Feyenoord

Hoopvol zijn de uitslagen van Feyenoord niet in de oefenwedstrijden tegen Southampton (0-3) en Olympiakos (1-3). Aanvoerder Dirk Kuyt heeft desondanks genoeg vertrouwen dat de Rotterdammers in de eigen Kuip deze week wel afrekenen met FC Utrecht.

''We moeten alleen de stap maken om als ploeg wat volwassener te worden. Om wat meer op elkaar te kunnen bouwen, om wat meer op elkaar te kunnen rekenen en wat beter te worden in de coaching,'' vindt de routinier, die spreekt van een leerzame voorbereiding, in het Algemeen Dagblad.

''Het is ook goed om te zien dat op topniveau elk foutje fataal is. Elk foutje dat we tegen Southampton en Olympiakos maakten, en dat zijn er zes geweest, is fataal geweest. Maar je ziet in de tweede helft tegen Olympiakos dat we geen kans meer weggeven als we ons goed concentreren en wat zakelijker spelen. Alleen in het voetbal tellen zulke wetten niet, want je moet negentig minuten geconcentreerd spelen. Dat is waar we naartoe moeten groeien.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties