Feyenoord onderhandelt later vandaag over Botteghin

Feyenoord onderhandelt later vandaag over Botteghin

Feyenoord-directeur Martin van Geel was vandaag aanwezig bij de Johan Cruijf Schaal tussen PSV en FC Groningen (3-0). De technische beleidsbepaler gaat later vandaag weer onderhandelen met de bekerwinnaar over een transfer van Eric Botteghin, zo bevestigt de verdediger zelf.

FC Groningen liet eerder nog weten dat een vertrek van de Braziliaan onbespreekbaar was. ''Ik snap niet dat Feyenoord zich een week voor de competitiestart meldt'', mopperde directeur Hans Nijland zelfs. Botteghin moet naar verluidt zo'n 2,5 miljoen euro kosten (Telegraaf), al werd eerder ook al een bedrag van 1,25 miljoen geopperd door een journalist van het Dagblad van het Noorden.

Botteghin herhaalde zijn wens voor een transfer tegenover Voetbal International. ''Ik ben naar Nederland gekomen om het maximale uit mijn carrière te halen en dit is een geweldige kans voor me. Ik wil dolgraag een stap maken, dat lijkt me duidelijk'', sprak hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties