Weinig lijn bij Feyenoord: ''Het komt er nog niet uit''

Weinig lijn bij Feyenoord: ''Het komt er nog niet uit''

Giovanni van Bronckhorst heeft nog één week om zijn ploeg klaar te stomen voor de competitiestart tegen FC Utrecht van zaterdagavond. De Feyenoord-trainer moest na het oefenduel met Olympiakos (1-3) concluderen dat zijn elftal te veel persoonlijke fouten maakte. En dat baart hem zorgen.

Er was ook weinig lijn in het spel van de Rotterdammers. ''Die opmerking snap ik niet. Als je tegen Southampton en Olympiakos verliest, zie je weinig terug, maar de spelers weten wel degelijk wat ze moeten doen. Nu moet het er nog uitkomen'', zegt Gio tegenover RTV Rijnmond.

In de tweede helft speelde Feyenoord beter met het inbrengen van Colin Kazim-Richards en Lex Immers. Staan zij volgende week wél in de basis? ''Dat is een optie, anders probeer ik dat niet uit in de tweede helft. Maar met welk team we tegen FC Utrecht spelen, wordt volgende week duidelijk.''

Over het spel van Marko Vejinovic, die tegen Olympiakos van alle Feyenoord-spelers het vaakst balverlies leed: ''Hij moet zijn momenten kiezen om bij te sluiten en speelde bij Vitesse ook al in die rol.''

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties