'Open jongen' Van Bronckhorst: ''Elia? Geen commentaar''

'Open jongen' Van Bronckhorst: ''Elia? Geen commentaar''

Giovanni van Bronckhorst wenste na het vriendschappelijke treffen met Olympiakos niet te reageren op de geruchten rond Eljero Elia. Gisteren berichtte Voetbal International over de interesse van Feyenoord voor de buitenspeler van Werder Bremen, dat van de Nederlander af wil.

''Over transfernieuws geef ik geen commentaar'', zegt de coach, die eerder heel open was over de transfers van Jordy Clasie en Jan-Arie van der Heijden, tegenover RTV Rijnmond. ''Volgens mij hoor je dat te zeggen als je er niets over kwijt wil. Ik ben nog steeds een open jongen, maar het is het belangrijkste om te praten over de spelers die er wel zijn, want tot eind augustus zul je met dergelijke vragen komen.''

Volgens Voetbal International is Jean-Paul Boëtius, die onlangs nog werd gelinkt aan een overstap naar Newcastle United, in verregaande onderhandelingen met een buitenlandse club. Feyenoord heeft Elia als opvolger in het vizier. De ex-international moet zo'n drie miljoen euro kosten.

[poll=242]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties