Te Vrede wil geen speelbal zijn in een ruildeal

Te Vrede wil geen speelbal zijn in een ruildeal

Feyenoord moet 1,5 miljoen euro betalen voor het overnemen van Michiel Kramer. ADO Den Haag stelde die transfersom eerder al vast bij de afgeketste overgang van de spits naar Baniyas FC. Een mogelijke ruildeal met Mitchell te Vrede zit er niet in.

De Feyenoord-spits wil volgens De Telegraaf geen speelbal zijn in een ruildeal. Voor Te Vrede is ook belangstelling uit het Engelse Championship, maar dergelijke clubs worden vaak pas concreet in de laatste week van de transferperiode. Te Vrede neemt dus zijn tijd, een factor waarmee zowel ADO als Feyenoord rekening moet houden.

Kramer zelf heeft in ieder geval ook geduld, want de aanvaller wil niets liever dan in De Kuip spelen. Celtic is ook geïnteresseerd, maar als Feyenoord zich meldt, hoeft hij niet na te denken. ''Voor een Rotterdammer is er maar één club en dat is Feyenoord'', zei Kramer gisteren al tegen Fox Sports.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties