Feyenoord 'ergens in augustus' concreet voor Kramer

Feyenoord 'ergens in augustus' concreet voor Kramer

ADO Den Haag stoort zich aan de houding van Feyenoord ten opzichte van een transfer van Michiel Kramer. De Rotterdammers hebben weliswaar officieel hun interesse kenbaar gemaakt voor de spits, maar niet op een manier die ze in de residentiestad voor ogen hadden.

Feyenoord heeft ADO slechts laten weten dat er 'ergens in augustus' een moment kan komen dat de club zich voor Kramer meldt, zo schrijft De Telegraaf vandaag. Eerst moet technisch directeur Martin van Geel nog enkele spelers van de hand doen, onder wie spits Mitchell Te Vrede. ADO ziet niets in een ruildeal.

Van Geel is bovendien niet bereid om meer te betalen dan 1,5 miljoen euro. Dat is namelijk de transfersom die bij de afgeketste transfer naar Baniyas was vastgesteld. ''Ik gun Feyenoord het beste, maar nu creëren ze vooral onrust. Bij Michiel, maar ook bij ADO'', reageerde Henk Fraser gisteren dan ook op de transferperikelen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties