'Feyenoord gaat opnieuw voor Kramer'

'Feyenoord gaat opnieuw voor Kramer'

Feyenoord wil alsnog Michiel Kramer naar De Kuip halen, zo meldt het Algemeen Dagblad vrijdag. De aanvaller van ADO Den Haag leek eerder deze maand op weg naar Baniyas in de Verenigde Arabische Emiraten, maar zijn overgang liep spaak. Nu kan de 26-jarige Kramer terecht bij de club waar hij al van kinds af aan fan van is.

Volgens het dagblad wil Feyenoord de uitgerangeerde Mitchell te Vrede in de deal betrekken, maar ADO heeft zo zijn twijfels. De club uit de Hofstad heeft andere spitsen op het oog. Mike Havenaar van HJK Helsinki mag echter pas weg zodra zijn Finse werkgever in de Champions League(-voorrondes) wordt uitgeschakeld.

Het Algemeen Dagblad merkt op dat Feyenoord een maand geleden aan ADO liet weten af te zien van de komst van Kramer. Intern was niet iedereen overtuigd van zijn kwaliteiten, zo gaat het verhaal, maar blijkbaar is men van mening veranderd. Feyenoord heeft momenteel Dirk Kuyt, Colin Kazim-Richards, Anass Achahbar en Te Vrede op de loonlijst staan.[poll=241]

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties