Terugblik voorbereiding: het Charity Galadiner

Terugblik voorbereiding: het Charity Galadiner

Met de oefenwedstrijd tegen Olympiakos van zaterdag sluit Feyenoord de voorbereiding van het seizoen 2015-2016 af. Vanaf dat moment kan het vizier volledig op de competitiestart en komt er een einde aan een intensieve periode, waarin de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst werd klaargestoomd voor het nieuwe voetbalseizoen. Feyenoord TV volgde alle activiteiten van het team de afgelopen weken op de voet.

In het eerste deel van ‘terugblikken op de voorbereiding’ een uitgebreide reportage van het Feyenoord Charity Galadiner van begin juli in De Kuip, waar een recordbedrag werd opgehaald ten bate van de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

Terugblik voorbereiding: bezoek aan Oger
In het tweede deel van ‘terugblikken op de voorbereiding’ het bezoek van de selectie aan Oger, waar de nieuwe clubkostuums werden gepast. Bekijk de reportage hieronder in de videospeler.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties