Woedende reacties na tweet 'Feyenoorder' Kramer

Woedende reacties na tweet 'Feyenoorder' Kramer

Michiel Kramer heeft zich woensdagavond niet populair gemaakt. De aanvaller van ADO Den Haag, die al van kinds af aan een fanatiek supporter van Feyenoord is, reageerde via Twitter op de tackle van Stefan Schwab op Jairo Riedewald, in de Champions League-wedstrijd tussen Rapid Wien en Ajax (2-2).

"Leuke pot. Prima tackle, Goeie uitslag", doelde Kramer onder meer op de horrortackle van Schwab, die rood kreeg voor de aanslag op de knie van de jonge Ajacied. Kramer kreeg allerlei verwensingen naar zijn hoofd geslingerd. Tweets als "in de zandbak waren ze slim genoeg om je niet te halen. Maar in augustus krijg je zelfde soort tackle & hopelijk einde carrière", "Jij bent knetter gek man. Zin in augustus als je met dat kut clubje van je naar Amsterdam komt?" en "Jij durft wel zeg Word er zo tackle op jou gemaakt lig je gelijk in het ziekenhuis te huilen flapdrol", waren nog enigszins vriendelijk.

Kramer was waarschijnlijk sarcastisch, zo kan op basis van enkele retweets van de spits worden geconcludeerd. Ajax-trainer Frank de Boer kon na afloop nog boos worden om de verschrikkelijke charge van Schwab. "Die overtreding was schandalig. Daarmee kan je een carrière verwoesten. Wat mij betreft is dat acht duels schorsing."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties