AD: Immers kind van de rekening op overvol middenveld

AD: Immers kind van de rekening op overvol middenveld

Giovanni van Bronckhorst onderbouwde het passeren van Lex Immers tegen Southampton nog met een blessure. "Lex zat op de bank. Hij gaf 's middags al aan dat hij last had van zijn buik'', vertelde de hoofdtrainer van Feyenoord na het verloren vriendschappelijke duel (0-3).

Volgens het Algemeen Dagblad lijkt Immers echter het kind van de rekening te worden op het overvolle middenveld. VI-journalist Martijn Krabbendam geloofde gisteren al niet in het blessureverhaal. In Oostenrijk zou de middenvelder al voornamelijk met de B-ploeg hebben getraind.

"Gio heeft naast Ronald Koeman en naast Fred Rutten op de bank gezeten, daar was Immers onomstreden", zei de journalist in FC Rijnmond. "Ik weet dat Rutten het in het begin van vorig seizoen absoluut niet zag zitten in Immers, maar daar is hij na een aantal weken gewoon op teruggekomen. Sterker nog, het was een speler die hij uiteindelijk als eerste op de lijst zette. Dat is wel opvallend. Van Bronckhorst heeft het dus blijkbaar al die tijd niet in hem zien zitten."

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties