Bilal: ''Geen voorkeur voor Kuyt of Kazim in de spits''

Bilal: ''Geen voorkeur voor Kuyt of Kazim in de spits''

Een voorhoede met Kazim-Richards én Kuyt was voorafgaand aan de komst van eerstgenoemde eigenlijk niet voor te stellen. Maar alle drie de hoofdrolspelers laten zich na afloop van het duel met Southampton positief uit over hun rol in de veelbesproken aanvalslinie van Feyenoord. Kuyt zegt voor de camera's van FOX Sports dat het hem wel bevalt in de voorhoede en Kazim-Richards legt in de mixed zone uit dat Feyenoord sterker wordt doordat Kuyt en hij nu veel van positie kunnen wisselen.

"De voorzetten vond ik vandaag nog niet van het niveau wat ik normaal kan halen", zegt hij tegen Goal. "Maar dit is pas weer de eerste echte wedstrijd in De Kuip. Het balgevoel moet nog wat beter, maar als we ons daar op blijven focussen moet ik de ballen straks wel op Dirk's hoofd klaar kunnen leggen. Hij kan goed koppen en heeft goed zicht op de goal."

Voor hem is het om het even met wie hij straks de voorhoede van Feyenoord vormt. "Dirk en Kazim zijn allebei spitsen, voor mij maakt het niet zoveel uit. Ik laat het liever aan de trainer over. Ik moet mijn eigen spel spelen. Wie er in de spits staat, daar moet ik gewoon de bal aan afgeven. Of het nou Dirk Kuyt is of Colin Kazim."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties