ADO Den Haag ook in de markt voor Royston Drenthe

ADO Den Haag ook in de markt voor Royston Drenthe

Henk Fraser bevestigt de belangstelling van ADO Den Haag in Royston Drenthe. De oefenmeester wil de concurrentiestrijd met PEC Zwolle aangaan en hoopt de linkspoot te verleiden tot een overstap naar de residentieclub.

PEC Zwolle leek op het vinkentouw te zitten voor de komst van Drenthe, maar Fraser hoopt daar nu een stokje voor te steken. De coach is gecharmeerd van de Rotterdammer, die openstaat voor een terugkeer op de Nederlandse voetbalvelden. "Royston is een multifunctionele speler die ik er graag bij heb", laat hij weten in gesprek met Omroep West.

Fraser is wel op de hoogte van de interesse van PEC, al noemt hij de Overijsselse club niet bij naam. "Ik begreep dat hij ook met een andere Nederlandse club bezig is. Vrijdagavond bel ik met zijn zaakwaarnemer om te kijken wat er mogelijk is." De 28-jarige Drenthe speelde vorig seizoen voor het Turkse Erciyesspor.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties