Feyenoord lacht ondermaats bod op Kazim-Richards weg

Feyenoord lacht ondermaats bod op Kazim-Richards weg

Giovanni van Bronckhorst weet nog niet met welke selectie hij in augustus kan aantreden tegen FC Utrecht. Diverse spelers van Feyenoord staan in de belangstelling van buitenlandse clubs, maar transfers heeft dat tot op heden niet opgeleverd.

Volgens Voetbal International heeft een club uit Dubai eerder zo’n acht ton geboden voor Colin Kazim-Richards, maar dat bedrag lachte Feyenoord weg. Middenvelder Karim El Ahmadi is zich bewust van belangstelling van Al Ittihad uit Saudi-Arabië, dat naar verluidt al een eerste (genegeerd) bod heeft gedaan.

In de aanval zijn er genoeg clubs geïnteresseerd voor Jean-Paul Boëtius, maar Feyenoord gaat binnenkort weer praten met de vleugelaanvaller in de hoop om zijn tot medio 2016 lopende contract alsnog te verlengen. Dan is er nog Tonny Vilhena, die niet helemaal lekker in zijn vel lijkt te zitten. Eerder in de week kwam het volgens het voetbalweekblad zelfs tot een handgemeen tussen Vilhena en Manu, na een geintje dat uit de hand liep.

[poll=235]

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties