Wilkshire te laat op eerste training in Seefeld

Wilkshire te laat op eerste training in Seefeld

Feyenoord heeft omstreeks 19.00 uur haar eerste training afgewerkt in het Oostenrijkse Seefeld. Coach Giovanni van Bronckhorst liet zijn manschappen fietsend het trainingsveld opzoeken. Luke Wilkshire, die de afgelopen dagen sowieso al veel in het nieuws is geweest, kwam te laat.

''Niemand klopte op mijn deur'', luidde de verklaring van de rechtsback. Sven van Beek liet de eerste oefensessie aan zich voorbij gaan en sluit waarschijnlijk pas donderdag aan bij de groep. De verdediger heeft last van zijn enkel, een blessure die hij eind vorig seizoen opliep. Miquel Nelom begon wel aan de training, maar haakte af door misselijkheid.

Feyenoord werkte vandaag een redelijk pittige sessie af, met een aantal loopvormen. Dinsdag traint de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst twee keer, woensdag volgt dan de eerste oefenwedstrijd tegen de amateurs van SV Kematen, dat uitkomt in de Tiroler Liga, vergelijkbaar met de Hoofdklasse in Nederland.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties