Feyenoord met 27-koppige selectie naar Oostenrijk

Feyenoord met 27-koppige selectie naar Oostenrijk

Feyenoord is maandagochtend met 27 spelers vertrokken naar Oostenrijk, waar het de komende week een trainingskamp belegt in Seefeld. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst ziet alleen Stef Gronsveld en Rodny Lopes Cabral in Rotterdam achterblijven. Gronsveld viel afgelopen zaterdag in het duel met Sportclub Feyenoord uit met een hamstringblessure, Lopes Cabral staat sinds vorig seizoen buitenspel met een knieblessure. Beide verdedigers zullen in Rotterdam aan hun herstel werken.

Jordy Clasie, Kenneth Vermeer en Karim El Ahmadi zijn maandag aangesloten bij de selectie van Van Bronckhorst. Het drietal mocht de eerste week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan zich voorbij laten gaan vanwege interlandverplichtingen aan het einde van de vorige jaargang.

Feyenoord speelt in Oostenrijk twee oefenduels. De Rotterdammers zijn aanstaande woensdag te gast op Sportplatz Kematen, waar het die dag de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding speelt. Tegenstander SV Kematen is actief in een van de landelijke divisies in Oostenrijk. Op zondag wordt er in de Kufstein Arena gespeeld tegen Fortuna Düsseldorf, uitkomend in de Tweede Bundesliga.

Feyenoord zal haar trainingen komende week afwerken in Seefeld. De aanvangstijden van de oefensessies zullen per dag via onder meer deze website worden gecommuniceerd.

Selectie trainingskamp Oostenrijk:

Keepers: Kenneth Vermeer, Warner Hahn en Kamil Miazek.

Verdedigers: Rick Karsdorp, Sven van Beek, Terence Kongolo, Lucas Woudenberg, Miquel Nelom, Wessel Dammers, Luke Wilkshire en Calvin Verdonk.

Middenvelders: Marko Vejinovic, Jordy Clasie, Karim El Ahmadi, Lex Immers, Joey Sleegers, Tonny Vilhena, Bart Nieuwkoop, Jens Toornstra en Jari Schuurman.

Aanvallers: Dirk Kuyt, Colin Kazim-Richards, Jean-Paul Boëtius, Bilal Başacıkoğlu, Elvis Manu, Mitchell Te Vrede en Anass Achahbar.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Elvis Manu Anass Achahbar Wessel Dammers Sven van Beek Jens Toornstra Rick Karsdorp Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties