Tonny Vilhena aangeslagen na aanval eigen fans

Tonny Vilhena aangeslagen na aanval eigen fans

Tonny Vilhena hoopte na het mislukte vorige seizoen een frisse start te maken. Maar voor de 20-jarige linkspoot eindigde de eerste oefenwedstrijd van Feyenoord op ontluisterende wijze toen een groepje supporters bewust de confrontatie met hem zocht, zo schrijft het Algemeen Dagblad vandaag.

Op weg naar verkoeling op het snikhete Varkenoord dreigde voor de kantine vanuit het niets een handgemeen met een plukje jonge supporters. Vilhena werd zwaar beledigd en het was aan onder meer zijn vader Toy, de toegesnelde vader van Lex Immers en enkele verstandige supporters te danken dat de dreigende situatie niet ontaardde in een ordinaire knokpartij.

De kiem van het incident ligt in het feit dat de nog altijd maar 20-jarige Maassluizer categorisch weigert om zijn nog maar één jaar doorlopende verbintenis in de Kuip te verlengen. Een zelf opgeleide speler die straks transfervrij de club verlaat, is ook voor de directie een horrorscenario. Maar een aanval vanuit de eigen achterban, op zijn eigen Varkenoord, was iets wat Vilhena nooit voor mogelijk had gehouden. ''Hier is hij helemaal kapot van,'' reageerde zijn eveneens aangeslagen vader Toy summier op het incident.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties