Rentree Kuyt in de Alpen: ''Dirk wilde natuurlijk wel''

Rentree Kuyt in de Alpen: ''Dirk wilde natuurlijk wel''

Giovanni van Bronckhorst hield publiekslieveling Dirk Kuyt zaterdag nog aan de kant. De 34-jarige aanvaller keek dan ook vanaf de tribune op Varkenoord toe hoe zijn ploeggenoten het deden tegen SC Feyenoord (0-3).

''Dirk wilde natuurlijk wel'', zegt Van Bronckhorst lachend in De Telegraaf. ''Maar hij heeft in alle vroegte al getraind. Hij is er pas sinds donderdag bij, de anderen zijn al een week aan de slag. In Oostenrijk spelen we twee oefenwedstrijden tegen goede clubs. Daar zal hij ongetwijfeld zijn minuten gaan maken. Daar heeft hij dan weer een voorsprong op de andere internationals, die maandag pas instromen.''

Feyenoord reist maandag af naar het plaatsje Seefeld. Woensdag spelen de Rotterdammers daar een oefenpot tegen het plaatselijke SV Kematen. Zondag staat het eerste serieuze oefenduel op het programma. Dan treft de selectie van Van Bronckhorst Fortuna Düsseldorf uit de tweede Bundesliga.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties