'Gio kiest voor punt naar achter op het middenveld'

'Gio kiest voor punt naar achter op het middenveld'

Feyenoord speelde vorig seizoen in een systeem met Jordy Clasie en Karim El Ahmadi als controleurs en Lex Immers als enige echte aanvallende middenvelder. Giovanni van Bronckhorst lijkt daar echter verandering in te brengen, zo laat journalist Mikos Gouka op twitter weten.

De Rotterdammers speelden in het oefenduel met SC Feyenoord met de punt naar achteren op het middenveld. ''Van Bronckhorst antwoordde niet heel stellig op mijn vraag, maar dit lijkt zijn voorkeur te hebben'', antwoordt de verslaggever van het Algemeen Dagblad op een supportersvraag.

In de vriendschappelijke pot tegen de amateurtak was Marko Vejinovic in de tweede helft de controleur en speelden Jens Toornstra en Jari Schuurman rechts en links op het middenveld. Calvin Verdonk en de aanvallend ingestelde Tonny Vilhena en Lex Immers vormden in het eerste bedrijf het middenveld.

Maandag sluiten Jordy Clasie en Karim El Ahmadi aan bij de selectie, terwijl de talentvolle Bart Nieuwkoop vandaag niet bij de selectie zat. Joey Sleegers is van origine ook een middenvelder, al werd hij vandaag gebruikt als linksbuiten. ''Feyenoord heeft erg veel mogelijkheden, dus in die linie gaan ze wel verkopen'', weet Gouka.

Lees meer over
Jens Toornstra Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties