Schaken op weg naar ADO: ''Ik zie het wel zitten''

Schaken op weg naar ADO: ''Ik zie het wel zitten''

Ruben Schaken wil zijn carrière na een half jaar bij Inter Baku uit Azerbeidzjan weer voortzetten in Nederland. De voormalig Feyenoorder heeft vandaag een gesprek met ADO Den Haag, zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

Schaken bevestigde tegenover de krant dat hij een gesprek heeft gepland met de clubleiding van ADO. ''Ik zie het wel zitten'', vertelde hij. ''Maar de weg is nog lang.'' sc Heerenveen en FC Groningen zouden ook belangstelling hebben voor de routinier, al lijkt dat minder concreet.

De vleugelaanvaller haalde deze week overigens uit naar Fred Rutten in Voetbal International. ''Als een trainer geen oog heeft voor de reserves, win je die ook nooit voor je. Pas op het moment dat je moest opdraven, kwam Rutten even een arm om je heen slaan. Voetballers zijn natuurlijk niet gek, daar prik je zo doorheen. In een groep moet je die dingen kunnen managen. Ronald Koeman kon dat als geen ander, die betrok iedereen erbij. Rutten had een andere aanpak, laten we het daar maar op houden.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties