Zorgen om drukte bij rentree Dirk Kuyt

Zorgen om drukte bij rentree Dirk Kuyt

Morgenochtend om 10.00 uur maakt Dirk Kuyt zijn rentree bij Feyenoord. De aanvaller traint dan voor het eerst mee bij de Rotterdammers en dat maakt veel los bij de supporters. Er wordt dan ook verwacht dat de donderdagtraining massaal bezocht gaat worden, zo schrijft het Algemeen Dagblad vandaag.

Alleen de ruimte voor supporters op Varkenoord is uiterst beperkt. Trainen in De Kuip is niet mogelijk, aangezien daar die dag wordt gewerkt aan de opbouw van het gala dat de club zal houden. Het veld op Varkenoord waar de meeste fans terecht kunnen is niet beschikbaar en dus moet men noodgedwongen terugvallen op een veld waar het in principe al (te) druk is bij 300 supporters.

Of Kuyt zaterdag tijdens de oefenwedstrijd tegen de amateurtak van Feyenoord speelt, is overigens nog niet duidelijk. De nummer 7 wil niets liever dan minuten maken, maar misschien beslist de technische staf dat hij pas volgende week in Oostenrijk in actie komt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties