Halve omhaal Achahbar doelpunt van het seizoen

Halve omhaal Achahbar doelpunt van het seizoen

De weergaloze halve omhaal van Anass Achahbar tegen PSV is door het legioen verkozen tot het doelpunt van het seizoen 2014-2015. Supporters konden de voorbije periode hun stem uitbrengen op twaalf geselecteerde doelpunten die in het afgelopen voetbaljaar door Feyenoord werden gemaakt.

Het hoogstandje van Achahbar tijdens het treffen met PSV in De Kuip op zondag 22 maart won het van onder meer de beslissende goal van Elvis Manu tegen Zorya Luhansk en het afstandsschot van Karim El Ahmadi in de thuiswedstrijd tegen Sevilla FC. Deze doelpunten eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Door een stem uit te brengen op het Feyenoord-doelpunt van het seizoen 2014-2015 maakten supporters kans op een exemplaar van het nieuwe uitshirt, inclusief bedrukking. De twaalf supporters die een shirt hebben gewonnen, ontvangen hierover persoonlijk bericht van de club.

Lees meer over
Elvis Manu Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties