Feyenoord oefent tegen VVV Venlo in Halsteren

Feyenoord oefent tegen VVV Venlo in Halsteren

Feyenoord zou op 18 juli, de dag voor de traditioneel drukbezochte Open Dag in De Kuip, een oefenduel afwerken tegen FC Dordrecht in Halsteren. De politie ontving echter signalen dat fans van NAC Breda de confrontatie wilden aangaan met Dordt-supporters.

De burgemeester kon niets anders dan het negatieve advies opvolgen en de oefenpot te verbieden. Inmiddels zou Feyenoord echter al in gesprek zijn met een vervangende club. Volgens het Brabants Dagblad krijgt FC Oss vandaag duidelijkheid of het tegen de Rotterdammers mag oefenen in Halsteren.

Feyenoord is zondag begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Donderdagochtend sluit Dirk Kuyt aan bij de selectie. Op Varkenoord wordt zaterdag geoefend tegen SC Feyenoord, waarna de club op maandag afreist naar Oostenrijk voor een trainingskamp.

Update:

VVV Venlo is de nieuwe tegenstander voor de oefenwedstrijd van Feyenoord op zaterdag 18 juli op het terrein van RSKV Halsteren. Het oefenduel met FC Dordrecht kon op gezag van de burgemeester van Bergen op Zoom niet doorgaan. RKSV Halsteren is er in geslaagd een vervangende tegenstander te vinden.

De kaartverkoop voor de wedstrijd VVV Venlo – Feyenoord gaat gewoon door. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Komende woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur kunnen kaarten ook worden verkregen in de bestuurskamer van RKSV Halsteren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties