Gio belooft 'Hollandse School' met buitenspelers

Gio belooft 'Hollandse School' met buitenspelers

Giovanni van Bronckhorst hoopt dat de eerste training van Feyenoord een start is van een mooi seizoen. De hoofdtrainer had het dan ook met geen woord over het afgelopen seizoen. In De Kuip zal de speelwijze wel wijzigen naar een systeem met echte buitenspelers.

''Ik kan de Hollandse School met buitenspelers uiteraard dromen. Er zullen momenten zijn dat ik iets zal veranderen waardoor wij meer kansen maken om een tegenstander te verslaan. Maar dat zal op incidentele basis zijn, ik zal het systeem niet volledig omgooien'', erkende hij tegenover het Algemeen Dagblad.

Dirk Kuyt lijkt dan ook de speler die in de punt van de aanval voor de doelpunten moet gaan zorgen. ''Dirk kan overal spelen, zelfs als rechtsback hahaha. Maar ik zie hem als diepe spits of in een rol hangend aan de rechterkant. Hij zal belangrijk zijn voor deze groep. En ik hoop uiteraard dat hij veel zal gaan scoren.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties