'Van Geel informeert tevergeefs naar Michu van Swansea'

'Van Geel informeert tevergeefs naar Michu van Swansea'

Feyenoord struint de Europese voetbalmarkt af op zoek naar aanvallende versterkingen voor hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst. Daartoe informeert technisch directeur Martin van Geel bij talloze clubs - vaak tevergeefs in deze (vroege) fase van de transfermarkt.

Van Geel heeft onlangs dan ook diverse lijntjes uitgegooid, onder andere bij Swansea City. Een huurovereenkomst voor Michu was echter onbespreekbaar, zo heeft FR12.nl vernomen. De Spanjaard werd vorig seizoen nog verhuurd aan Napoli, maar door hardnekkige blessures kwam hij tot slechts vijf doelpuntloze optredens en werd hij uitgeroepen tot biggest flop of the Serie A.

Swansea zit nu met de blessuregevoelige Michu in de maag en Engelse (boulevard)kranten onthulden onlangs al dat de éénmalig international mag vertrekken. De 29-jarige aanvaller kent in de Premier League overigens wel uitstekende statistieken: twintig doelpunten in 53 wedstrijden.

Feyenoord probeerde vorig seizoen op eenzelfde manier Duvan Zapata los te weken bij Napoli. De Rotterdammers waren zelfs mondeling akkoord met de nu 24-jarige Colombiaan, maar uiteindelijk stak coach Rafael Benítez een stokje voor een overgang naar De Kuip. Van Geel houdt ongetwijfeld meerdere afvallers in de topcompetities in de gaten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties