Vitesse vraagt vijf miljoen euro voor Vejinovic

Vitesse vraagt vijf miljoen euro voor Vejinovic

Vitesse dwarsboomt vooralsnog de transfer van Marko Vejinovic naar Feyenoord. De Arnhemmers verlangen een bedrag van rond de vijf miljoen euro voor de middenvelder die nog tot 2017 onder contract staat in de Gelredome. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Feyenoord is vooralsnog niet bereid zoveel geld neer te leggen voor de middenvelder die in de Kuip na Dirk Kuyt de tweede aankoop moet worden. Vitesse voelt zich gesterkt door het feit dat technisch directeur Martin van Geel al een mondeling akkoord bereikte met de 25-jarige Vejinovic, die dolgraag naar Feyenoord wil. De Arnhemmers hebben het idee dat Van Geel moreel verplicht is om de transfer af te ronden. Vejinovic kan een meerjarig contract ondertekenen in de Kuip.

De komst van Vejinovic naar de Kuip staat los van de sportieve toekomst van Jordy Clasie. De aanvoerder geniet nog van zijn vakantie en maakt zich op voor de geboorte van zijn tweede kind. Er is interesse voor de international, maar concrete aanbiedingen liggen er nog niet voor hem.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties