Linksbenige verdediger en aanvaller volgende targets

Linksbenige verdediger en aanvaller volgende targets

Feyenoord lijkt binnenkort de onderhandelingen met Vitesse over een overgang van Marko Vejinovic te openen. De Rotterdammers spraken al persoonlijk met de middenvelder, die een transfer naar De Kuip wel ziet zitten.

AD-journalist Mikos Gouka verwacht dat Vejinovic zo'n 3,5 miljoen euro gaat kosten. Het is dan ook niet uitgesloten dat Feyenoord de 25-jarige voetballer overneemt voordat aanvoerder Jordy Clasie een nieuwe club heeft gevonden.

Feyenoord is bovendien nog opzoek naar een linksbenige centrale verdediger als stand-in voor Terence Kongolo, zo antwoordt Gouka op vragen van Feyenoord-supporters. Het hoeft overigens niet per se een routinier te zijn. Verder zou de Stadionclub nog een aanvaller willen toevoegen aan de selectie. Dirk Kuyt moet in de punt van de aanval voor de doelpunten gaan zorgen. Mounir El Hamdaoui en Alireza Jahanbakhsh zouden geen kandidaten zijn.

De journalist ging ook nog in op de situatie rond Wesley Verhoek. Een verkoop is volgens Gouka uitgesloten. De aanvaller kan het salaris dat hij bij Feyenoord opstrijkt waarschijnlijk nergens anders meer verdienen, dus een verhuur of het afkopen van het nog éénjarige contract lijken de enige twee opties.

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties