UPDATE | Gouka: ''Onzin, directie wilde Havenaar nooit''

UPDATE | Gouka: ''Onzin, directie wilde Havenaar nooit''

Feyenoord hoopt zich deze transferperiode wél te versterken met spits Mike Havenaar. De lange aanvaller, die de afgelopen maanden onder contract stond bij HJK Helsinki, staat ook in de belangstelling van ADO Den Haag en sc Heerenveen. Dat meldt ELFvoetbal althans.

Het contract van de 28-jarige Havenaar loopt op 1 augustus af en zodoende is de spits dan opnieuw transfervrij. Afgelopen winter was Feyenoord ook geinteresseerd in Havenaar, die toen transfervrij was na een contractontbinding bij het Spaanse Cordoba. Tot een overeenstemming kwam het destijds niet en Feyenoord maakte het seizoen af met spits Kazim-Richards.

Sinds zijn komst naar Finland in het voorjaar scoorde Havenaar drie doelpunten in twaalf wedstrijden en bereidde hij twee treffers voor. Bij Vitesse was Havenaar goed voor 26 doelpunten in 79 wedstrijden.

[poll=230]

UPDATE |
AD-journalist Mikos Gouka ontkent dat Mike Havenaar nog altijd in beeld is bij Feyenoord. De spits stond eerder in Rotterdamse belangstelling omdat trainer Fred Rutten hem graag wilde hebben, maar de directie van de club zou nooit iets gezien hebben in de oud-spits van Vitesse.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties