POLL | ''Vertrouwen in Van Geel deze zomer?''

POLL | ''Vertrouwen in Van Geel deze zomer?''

De transfermolen is nog niet op gang gekomen. Joop van Daele sprak zondag over drie mogelijke versterkingen voor Feyenoord: Vejinovic, Aké en Kramer. Namen die volgens FC Rijnmond-presentator Frank Vijg haalbaar zouden moeten zijn.

Maar volgens Chef Sport Ruud van Os is het niet logisch dat Vejinovic zomaar naar de Kuip komt. "Die speler kan met Vitesse de Europa League in en dan staat hij te springen om naar Feyenoord te komen?", stelde hij in de regionale voetbaltalkshow.

Ook over Aké en Kramer zijn de mannen uitgesproken. ''Ik denk niet dat Aké appeltje eitje is'', ging Van Os verder. ''Wellicht kunnen ze hem huren, anders zal hij wel wat kosten.'' En Woudenberg dan? ''Nelom speelt al het hele seizoen ondanks de kritiek, dus in Woudenberg is nog minder vertrouwen.'' Jan Dirk Stouten: ''Kramer is wel makkelijk te halen.''

"Martin van Geel moet dit seizoen bewijzen dat hij een goede technisch directeur is. Er staat heel veel druk op", aldus Stouten, die ook vertelde dat de RvC en sponsoren steeds kritischer worden op het functioneren van Van Geel. ''Maar je moet je ook afvragen: wie is een veel betere td die beschikbaar is?'' Er werd ook gefilosofeerd over een zwaargewicht in de RvC met een voetbalverleden als tegenwicht.

[poll=228]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties