Schuurman hoopt op eredivisiedebuut onder Gio

Schuurman hoopt op eredivisiedebuut onder Gio

Jari Schuurman maakte in januari zijn officieuze debuut voor Feyenoord in het oefenduel met FC Emmen, maar de jeugdinternational hoopt onder Giovanni van Bronckhorst volgend seizoen zijn eredivisiedebuut te kunnen maken.

Feyenoord stelt het 18-jarige talent deze zomer niet beschikbaar voor het Europees Kampioenschap in zijn leeftijdscategorie, waardoor Schuurman zich kan bewijzen in de voorbereiding bij het eerste elftal. ''Ik weet nog niet wanneer ik ga doorbreken, maar het is al geweldig om met Feyenoord één mee te trainen'', zegt de aanvallende middenvelder tegenover The 4th Official.

''Maar wanneer ik de kans krijg, zal ik uiteraard mijn best doen om te laten zien waartoe ik in staat ben'', vertelt hij verder. Over zijn doelstellingen: ''Veel doelpunten maken voor Jong Feyenoord en mezelf blijven ontwikkelen. Als de tijd daar is, hoop ik op mijn eredivisiedebuut'', besluit Schuurman, die zichzelf omschrijft als een scorende nummer tien die het spel graag versnelt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties