Feyenoord verplaatst eerste training naar 28 juni

Feyenoord verplaatst eerste training naar 28 juni

De eerste training van Feyenoord van het seizoen 2015-2016 is verplaatst naar zondag 28 juni. Aanvankelijk zou de eerste oefensessie van het nieuwe seizoen plaatsvinden op woensdag 24 juni. Reden voor de verplaatsing is dat het afgelopen seizoen voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst langer duurde vanwege de play-offs en er voor Feyenoord geen Europese voorrondewedstrijden op het programma staan.

De eerste training op zondag 28 juni begint om 12.00 uur in De Kuip. Voor deze dag en aanvangstijd is mede gekozen om ook op de nieuwe datum zoveel mogelijk supporters in de gelegenheid te stellen om aanwezig te zijn bij de start van het nieuwe seizoen.

De selectie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst zal tijdens de eerste training voor het eerst het nieuwe thuistenue van het seizoen 2015-2016 dragen. Dit tenue en de nieuwe trainingslijn zijn vanaf 28 juni ook verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties