NEC, PEC en Stoke City willen vertrekkende Klooster

NEC, PEC en Stoke City willen vertrekkende Klooster

Milton Klooster vertrekt deze zomer uit de jeugdopleiding van Feyenoord. De aanvaller krijgt geen profcontract aangeboden bij Feyenoord, maar staat op het lijstje van verschillende clubs uit zowel de Eredivisie als de Jupiler League. Ook uit Engeland is er concrete interesse in de 18-jarige rechtsbuiten.

"Er is belangstelling genoeg in Klooster”, begint Carlos Tavares van Prestige Sports, het management van de jeugdspeler, tegenover FR12.nl. "NEC is erg geïnteresseerd, net als PEC Zwolle, SC Cambuur, FC Dordrecht, FC Emmen en Almere City. De meeste van deze clubs willen hem halen als selectiespeler van het eerste elftal. Milton liep al stage bij Vitesse, maar uiteindelijk was hij niet het type buitenspeler dat zij op dat moment nodig hadden."

Klooster kan echter ook naar Engeland. "Stoke City was afgelopen weekend aanwezig bij het toernooi van Feyenoord O/19 in Duitsland'', vervolgt Tavares. "Door tentamens op school trainde Milton de laatste weken even niet. Hij speelde hierdoor niet veel wedstrijden op het toernooi waardoor Stoke City meer van hem wil zien. Het is alleen de vraag of dit gaat lukken, want de andere clubs willen snel zaken doen. Het idee van Stoke City is om Klooster in het tweede elftal op te nemen, om later door te stromen naar het eerste elftal.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties