'Clasie weer in beeld bij Schalke 04'

'Clasie weer in beeld bij Schalke 04'

Sami Khedira geeft zijn carrière een vervolg in Italië. De Duitse middenvelder maakt deze zomer volgens La Gazzetta dello Sport de overstap van Real Madrid naar Juventus. Schalke 04 was ook in de race, maar verloor de strijd dus. En daarmee ligt de rode loper uit voor Feyenoorder Jordy Clasie.

De club van Klaas-Jan Huntelaar wilde serieus werk maken van Khedira, maar nu hij voor Juventus heeft gekozen, kan Schalke op zoek naar een nieuwe kandidaat voor op het middenveld. Begin mei berichtte Bild al dat Clasie als alternatief geldt voor Khedira. Mogelijk gaat Schalke 04 de mogelijkheden om Clasie in te lijven opnieuw bekijken.

Mocht Schalke hem daadwerkelijk in willen lijven, dan kan het de portemonnee trekken. Clasie heeft in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2018. Indien Feyenoord bereid is om hem te laten gaan, dan kan het een hoop geld in de kas verwachten. Volgens De Telegraaf wil Feyenoord een bedrag van ongeveer achttien miljoen euro vangen voor Clasie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties