Rutten terug bij FC Twente in 'kwestie van weken'

Rutten terug bij FC Twente in 'kwestie van weken'

Ted van Leeuwen werkte in Nederland eerder als technisch directeur bij AGOVV Apeldoorn en Vitesse en gaat nu aan de slag bij FC Twente. Een van zijn eerste acties zal waarschijnlijk het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer worden: volgens het Algemeen Dagblad is het vrijwel zeker dat Fred Rutten terug zal keren in Enschede. Zijn rentree zou 'een kwestie van weken' zijn.

Rutten en Van Leeuwen werkten bij Vitesse al met elkaar samen en de verwachting is dat zij dit nu ook bij Twente gaan doen. De Tukkers moeten dan wel afscheid nemen van Alfred Schreuder, die nu nog de hoofdtrainer is bij Twente. Hij heeft nog een doorlopend en lucratief contract, waardoor een ontslag een dure grap lijkt te gaan worden voor Twente.

De noodlijdende club kan dit geld eigenlijk niet missen, maar toch is het Algemeen Dagblad er zeker van dat het contract van Schreuder zal worden afgekocht. De oud-middenvelder is niet geliefd bij de supporters en het bestuur zou het nu ook tijd vinden voor een verandering. Rutten lijkt dus klaar te staan om Schreuder op te volgen; hij is beschikbaar na zijn vertrek bij Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties