Methode van Verheijen weer terug bij Feyenoord

Methode van Verheijen weer terug bij Feyenoord

Met de trainerswissel in De Kuip doen ook de methodes van inspanningsfysioloog Raymond Verheijen na twee jaar weer hun intrede bij Feyenoord. In het derde jaar van Ronald Koeman werd afstand genomen van de periodisering van Verheijen.

Ook Fred Rutten ging dit jaar zijn eigen weg en uiteindelijk blijkt dat de selectie van de Rotterdammers er helemaal doorheen zitten. Afgelopen zondag vroeg de een na de andere speler om een wissel wegens krampverschijnselen. Giovanni van Bronckhorst brengt in zijn oefenstof de methode Verheijen echter weer terug, zo meldt Voetbal International.

Verheijen wees op twitter al met een beschuldigende vinger naar Rutten, al onderkent hij ook dat andere factoren, zoals de warmte, de druk en de hectiek van een trainerswissel, een rol spelen in de povere conditionele gesteldheid van de spelersgroep. ''Je kunt daarvan dus onmogelijk zeggen dat het alleen aan Rutten lag, daar is te veel voor gebeurd'', zei de inspanningsfysioloog vandaag in het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties